L’agent va entrar a comprar quan va detectar que el lladre amenaçava el treballador de la botiga amb un ganivet. El policia no s’ho va pensar dos cops i va reduir el lladre que té antecedents per delictes similars i ha entrat a presó.

 

Un mosso fora de servei va detenir, el  dilluns, 24 de gener, un home de 47 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un establiment de Mataró.

Els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda quan un home va entrar en un establiment del Torrent i va amenaçar un dependent amb un ganivet i li va demanar els diners de la caixa enregistradora.

En aquell moment un mosso, fora de servei, que entrava a l’establiment a comprar, va observar una persona al costat del noi de la línia de caixa, que estava molt espantat i nerviós. Això va fer sospitar el mosso, que va preguntar al dependent si tot anava bé, va ser l’altra persona que va contestar que no passava res.

En apropar-se va poder veure que l’home sospitós estava manipulant el caixetí dels diners, moment en el qual l’agent va fer una maniobra per immobilitzar-lo. Tot i la resistència de l’home, un cop a terra el mosso va poder veure que en una mà portava un feix de bitllets i a l’altra un ganivet d’una mida considerable.

L’agent es va identificar verbalment com a policia i amb l’ajuda d’un ciutadà va poder preguntar als dependents si hi havia alguna persona ferida i va sol·licitar reforç policial. Un cop va arribar la patrulla van practicar la detenció de l’home per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

L’arrestat va passar a disposició judicial el 25 de gener davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró que va decretar el seu ingrés a presó.