Després d’un breu parèntesi per les Festes de Nadal i Cap d’Any, el programa Mataró Cultural que s’emet els diumenges a les 12 del migdia per Ràdio la Veu TV, obre una nova etapa en la qual es proposa destacar l’actualitat cultural de la Ciutat.

 

Mataró Cultural, l’espai de cultura de Ràdio la Veu TV, s’emet els diumenges al migdia des de setembre de 2019. En les dues primeres temporades el programa va ser quinzenal i incloïa dues entrevistes, a més d’un espai de foment de la lectura i un altre d’opinió. A l’inici de l’actual temporada, va passar a ser setmanal amb l’emissió d’una sola entrevista, sota el títol genèric de “Parlem amb”, sempre amb persones i entitats referents de la cultural local.

L’equip de Mataró Cultural, vol atendre, a més del que ja venia fent fins ara,  l’actualitat cultural de Mataró. Estem convençuts que la voluntat de donar a conèixer la tasca que fan persones i entitats de l’àmbit cultural no es contradiu amb difondre el que és notícia, encara que això comporti repetir alguna persona convidada.

Aquest nou enfocament del programa comportarà també una major relació amb Ràdio la Veu TV, així com una més gran interrelació entre els membres d’ambdues entitats.

 

Altres projectes

Continua emetent-se setmanalment el programa “Música sense data de caducitat”, un espai editat i presentat per Genís Mayola i produït per Mataró Cultural. Aquest programa s’emet els divendres a 2/4 d’11 del matí a Mataró Ràdio.

Per altra banda, l’entitat ha decidit deixar en suspens altres projectes que estava treballant i que la situació sanitària dels dos darrers anys ha fet impossible realitzar. En tots els casos, es tracta de propostes en espais públics o que implicaven la participació d’altres entitats.

L’únic projecte que es manté, encara que amb algunes limitacions, és l’organització, en col·laboració amb Foto Cine Mataró i Sant Lluc per l’Art, de l’exposició sobre Castells de Catalunya. Essent aquest un projecte impulsat pel nostre company Albert Geronès, desaparegut el passat mes de juny.