Diumenge vinent, a les 12 del migdia, el Parc de Cerdanyola serà l’escenari del primer vermut musical d’aquest 2022. Els vermuts musicals donen el tret de sortida a un nou any ple de concerts a diferents barris de la ciutat de Mataró.

 

Després de les restriccions per la Covid-19, els vermuts musicals mantenen el seu format més clàssic, amb servei de barra i amb accés lliure però encara amb ús obligatori de mascareta.

En aquesta ocasió gaudirem de l’hora del vermut acompanyats per les melodies d’Alquimistas, duet musical nascut al barri del Raval de Barcelona de la mà de Leo (cantant argentí i fundador de Che Sudaka) i Aína (cantant colombiana).

L’acte del pròxim diumenge al Parc de Cerdanyola està organitzat conjuntament per la Casa de la Música i l’Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola. Les properes cites amb els vermuts musicals seran els diumenges 6 i 20 de febrer amb la cabrilenca nene a Can Boada i amb el cantautor Abel Munné al barri de l’Havana.