El 13 de gener arrenca la nova temporada de Músiques Tranquil·les amb Anna Tréa Trio. Aquesta serà la sisena edició al Casal de l’Aliança i la dissetena de l’aposta de la Casa de la Música de Mataró.

 

Anna Tréa és una cantant, compositora i multiinstrumentista brasilera amb fortes influències de la música bahiana. Va llançar el seu primer disc “Clareia”, pel que va compondre, arranjar i enregistrar tots els instruments, viatjant per tot el món en una gira interactiva que reunia artistes de tots els estils.

Actualment viu a Barcelona i prepara el seu segon disc, produeix bandes sonores per a pel·lícules, espectacles de dansa i teatre, realitza direcció musical per a artistes d’arreu, ofereix tallers de guitarra i expressió vocal i corporal. L’escenari de Músiques Tranquil·les acollirà el pròxim dia 13 aquesta instrumentista brasilera, acompanyada per dos grans músics barcelonins.

Aquesta nova edició, tal i com ja va passar amb les dues anteriors, es veurà afectada per les restriccions sanitàries. En aquest cas. amb una restricció d’aforament del 70% i la necessitat de presentar el Passaport Covid per accedir a la sala. Malgrat aquestes restriccions, Músiques Tranquil·les seguirà amb el seu format habitual de sopar i concert, oferint música de qualitat tot demostrant que la cultura és segura i que cal més que mai seguir apostant per la música en directe aplicant totes les precaucions necessàries.

El concert està previst que comenci a 2/4 de 9 del vespre, encara que es podrà accedir a la sala a partir de les 8 del vespre. La compra de  les entrades es pot fer anticipadament al web Músiques Tranquil·les i a l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.