Diverses entitats comarcals han fet costat al Sindicat de l’Habitatge protestant davant de la seu de Caixa Bank de la Riera reclamar un contracte de lloguer social per a nou famílies de Masnou, Premià, Vilassar i Mataró que estan a punt de desnonar.

Els manifestants exigeixen a l’entitat que faciliti lloguer social per als seus centenars de pisos buits i concretament per a deu famílies sense alternativa de l’habitatge i en situació de vulnerabilitat
Renuncien a marxar d’allà fins que puguin negociar aquest acord.

Una dotació d’efectius Arro de Mossos d’Esquadra mobilitzats per a l’ocasió s’han desplegat a la Riera per intentar posar fi a l’ocupació de la seu bancària. Han encapsulat la concentració tallant el trànsit del principal vial del Centre. Desenes de manifestants s’han concentrat a les portes i es resisteixen a abandonar l’oficina. Criden consignes contra la policia, els bancs i la manca d’habitatge.

Fotos: Lluis Rugama