El nou Hospital CreuBlanca del Maresme oferirà una atenció integral per a cobrir totes les necessitats mèdic-quirúrgiques mitjançant la tecnologia més capdavantera en diagnòstic per la imatge, àrea que ha diferenciat al grup des dels seus inicis.
El projecte ascendeix a una inversió global aproximada de 40 milions d’euros,el nou Hospital CreuBlanca del Maresme sumarà una superfície total de 39.000 m.

Les futures instal·lacions albergaran una àrea d’ingrés hospitalari, una àrea quirúrgica equipada amb tecnologia robòtica, zones de curta estada per a tractaments ambulatoris o cirurgies sense ingressos, urgències 24 hores, consultes externes i una àrea de diagnòstic per la imatge amb equips de ressonància magnètica i TAC d’última generació.
A més, es preveu destinar més de 3.000 m² a àrees de formació mitjançant la col·laboració amb escoles superiors i universitats, la qual cosa ho convertirà també en un hospital universitari.

Segons comunicat oficial

Per a nosaltres es tracta d’un creixement estratègic amb uns objectius clars de continuïtat, responsabilitat social i innovació amb la finalitat de col·laborar conjuntament amb Mataró per a ampliar els serveis de la ciutat”, declara Eulalia Alomar, directora financera de CreuBlanca.

Segons declaracions de l’alcalde David Bote

Es tracta d’una inversió de 40 milions d’euros que reforça la nostra aposta d’una economia diversificada per la ciutat, en concret l’economia de les cures Un dels quatre projectes estratègics de futur de la ciutat, finançats amb fons europeus FEDER, és el de “Mataró ciutat cuidadora”, que vol posar al centre la cura de les persones, en especial degut a l’envelliment progressiu de la població, i també generar llocs de treball i oportunitats econòmiques entorn d’aquest sector. “Disposem d’empreses potents en aquest àmbit i també del Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació Hospital, i l’arribada de CreuBlanca potencia la possibilitat d’aliances públic-privada