La Casa de la Música de Mataró presenta la dissetena temporada de Músiques Tranquil·les que seguirà oferint nits singulars a Mataró un dijous al mes.

 

L’any 2017, Músiques Tranquil·les va canviar el concepte de Cicle pel de Temporada estable, amb una proposta singular a la ciutat de Mataró un dijous al mes. Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, on descobrir grans músics tot sopant a la Sala del Casal Aliança, convertit en club per una nit.

Tot i les limitacions d’aforament i les canviants restriccions que han marcat el 2021, la programació a tirat endavant gràcies a la bona resposta del públic, que ha demostrat la seva fidelitat omplint la sala cadascuna de les cites.

La primera cita pel 2022 serà el 13 de gener amb Anna Tréa Trio, multiinstrumentista, compositora i cantant brasilera afincada a Barcelona. Al febrer Músiques Tranquil·les viatjarà pels estils del mediterrani de la mà d’ OMßRA. El mes de març serà especial, tant pel concert de la Yadira Ferrer i el seu latin jazz com per la col·laboració amb l’Escola Municipal de Música de Mataró, a l’abril serà el torn de Blue Bacon, un duet becat per Cases de la Música que beu del jazz, bossa, blues, flamenc i posarà la cirereta de l’humor a la programació. El mes de maig Esmeralda Colette & the mothermass ens oferirà el seu repertori. I per donar la benvinguda a l’estiu, el mes de juny Bratia promet fer pujar la temperatura amb la riquesa dels balcans i l’energia i elegància del jazz manouche.