El Grup del PSC i Units per Avançar ha presentat al·legacions al Projecte de Pressupost de la Generalitat pel 2022 per tal que s’incorporin la construcció del nou Institut Cinc Sènies i de nous edificis per a les escoles d’infantil i primària Germanes Bertomeu i Joan Coromines.

 

El PSC havia denunciat el que qualifiquen de deixadesa del Govern Aragonès amb Mataró, demanant que incorpori al seu pressupost d’inversions els compromisos contrets amb la ciutat de Mataró en referència a tres centres educatius i dos centres d’atenció primària que l’executiu s’havia compromès a posar en marxa l’any 2022. Segons van dir els regidors Xesco Gomar i Laura Seijo, la primera secretària del PSC de Mataró, Núria Padilla, i la diputada Elena Díaz Torrevejano en una roda de premsa davant els barracons de l’Institut Cinc Sénies, un dels centres afectats.

Ara, les esmenes seguiran el seu tràmit parlamentari i es tractaran a les properes sessions de la Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament i el pròxim dijous 23 de desembre el Ple de la Cambra haurà de votar els pressupostos i les esmenes presentades.