La Casa de la Música continuem en els concerts de caps de setmana, la primera cita serà el divendres 26 amb el mític grup The Cabrians. Els mataronins aterren a la Sala Clap per oferir el seu xou carregat de grans clàssics de l’ska i de les cançons de repertori propi que ja han esdevingut autèntics himnes generacionals.
Hereus de les bandes pioneres de música jamaicana al nostre país, són actualment el conjunt en actiu més antic de Catalunya dedicat al gènere.

Un espectacle amb una mirada molt personal a través de la qual han aconseguit crear una identitat única marcada pels aires marítims del Maresme, fàcilment reconeixible pel seu sentit de l’humor i una crítica àcida al món on vivim.

El diumenge 28 un espectacle pensat per a tota la família, els Xics’n‘roll tornen al Teatre del Casal de l’Aliança per divertir als més petits però sense oblidar als grans! The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DCQueen, U2, Nirvana, Coldplay són entre d’altres els protagonistes de l’espectacle. Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n‘roll Band ens presenten a les bandes més mítiques de la història del rock. El grup és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que toquen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los ManolosSindicato del Riff

THE CABRIANS | CLAP
Dia: Divendres 26 de novembre
Horaris: 21.00h
Preu: 12€
Espai: Sala Clap
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/the-cabrians—sala-clap/23059/casa-de-la-musica-mataro/web

XICS’N‘ROLL |CASAL DE L’ALIANÇA
Dia: Diumenge 28 de novembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Teatre Casal de l’Aliança:
Preu entrada: fins a 3 anys gratuït | + de 3 anys anticipada 8 euros i taquilla 10 euros | Pack familiar (2 adults + 2 infants): anticipada 25 euros i taquilla 30 euros
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11352/casa-de-la-musica-mataro/web