Aquest diumenge 21 de novembre “Tatiana y el Trino” seran els protagonistes del vermut musical que tindrà lloc a l’escola de La Llàntia.

Tatiana Massaguer és la veu d’ALES, el nom del projecte de Tatiana & el Trino, un cant a la vida acompanyat a la guitarra clàssica per David de Maya. ALES, és el  primer projecte de Tatiana & el Trino i ens proposa un vol per diferents estils musicals a través de cançons pròpies, d’arrel mediterrània. 

Como novetat és recuperara la barra de menjar i begudes, no caldrà que els assistents reservin entrada prèviament, ja que l’accés torna a ser lliure, com era anteriorment del protocol de reserva d’entrades per controlar aforament, i gratuït, com sempre.

L’única restricció que es manté és l’obligatorietat de dur mascareta durant tot l’acte sempre que no s’ingereix menjar o beguda.