Presentació aquest matí a la Casa Coll i Regàs l’11a edició de l’Open, que porta per títol “L’arquitectura d’avui, patrimoni del futur. Un recorregut pels Premis Puig i Cadafalch de Mataró”.

Es programen dues visites guiades el cap de setmana del 27 i 28 de novembre. Per participar als recorreguts caldrà inscripció prèvia al correu electrònic urbanisme@ajmataro.cat, indicant el nom i telèfon dels assistents així com l’itinerari triat. És necessari portar mascareta durant el recorregut.

Itinerari 1: dissabte 27 de novembre de 10 h a 13.30 h
Obres finalistes i guanyadores dels Premis Puig i Cadafalch (datades entre 1974-2017)
El recorregut inclou algunes de les obres guanyadores en les modalitats d’obra nova, interiorisme i restauració.
Està previst visitar el Casal l’Aliança, l’edifici comercial de la baixada de les Espenyes, la rehabilitació de la fàbrica de Can Minguell o l’estudi d’arquitectura en una antiga fàbrica a la plaça de Joan Fiveller.

Itinerari 2: Diumenge 28 de novembre de 10 h a 13.30 h
Obres seleccionades i guanyadores de la 15a edició Premis Puig i Cadafalch (2014-2019)
Es visitaran l’edifici de 12 habitatges a la cantonada dels carrers de Sant Simó i de Magí de Vilallonga, la rehabilitació de l’edifici de les antigues galeries Aymà de la Riera i algun local comercial i cases de cós.
El web openpuigicadafalch.cat