La gala dels XXVII Premis Butaca tornant al format presencial i tindrà lloc el pròxim 15 de novembre a les 22 h, al Teatre Monumental de Mataró,  amb  més  9.700 votacions recollides a les diferents produccions nominades des de 13 d’octubre fins al 8 de novembre.

El lliurament dels guardons serà el 15 de novembre i durant la gala es farà un reconeixement a l’empresa FOCUS i s’entregarà la Butaca Honorífica Anna Lizaran a l’actriu Imma Colomer.

Actuacions de Xavi Duch acompanyat per un cor de ball que serà l’encarregat de fer l’obertura i de la Companyia Maria Rovira amb un fragment del seu particular “Rèquiem” amb el que la mataronina va guanyar el premi Butaca a la millor coreografia i el millor espectacle de dansa en l’edició passada.

Com seguir l’acte:
-a partir de les 23 hores, a la Xarxa de televisions locals.
-Pàgina web (www.premisbutaca.cat)
-venda part de les localitats web www.entradesculturamataro.cat

Avui ha tingut lloc la roda de premsa explicant-ho tot:

Roda de premsa de presentació de la XXVII edició dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya