Hospital de Mataró ha rebut el premi (Best Spanish Hospital Awards) al millor hospital públic referent a l’àmbit matern-infantil.

Aquest reconeixement posa en valor l’excel·lència hospitalària de l’Hospital de Mataró en aquest àmbit, a través de l’anàlisi de vuit indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. Roser Díez, cap de pediatria, va recollir ahir el guardó a la tercera edició dels Premis BSH (Best Spanish Hospitals Awards) que es va celebrar a Sevilla i en la que han participat un total de 122 hospitals públics i privats de tota Espanya.

 

Fotos: consorci sanitari del Maresme

Segons el consorci sanitari del Maresme objectiu d’ajudar a optimitzar la gestió sanitària i la qualitat assistencial dels hospitals d’aguts espanyols públics i privats, en els Premis BSH s’utilitzen més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.