Més de 200 propostes per fer sortides escolars a la comarca. L’eina va adreçada a totes les etapes educatives, des d’Educació infantil fins a Batxillerat.

 

El Maresme és una comarca amb una gran diversitat d’atractius i recursos, així com d’empreses que ofereixen activitats i alhora adapten els seus continguts per als infants i adolescents que es troben en edat escolar.

La finalitat de la guia de turisme escolar a la comarca, que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, és apropar als centres educatius totes aquelles propostes d’activitats i recursos necessaris per complementar l’activitat docent de totes les etapes educatives: des de Cicle Infantil i Batxillerat, però també incloent els Cicles Formatius.

Els promotors de la guia esperen que pugui esdevenir una eina per al professorat per preparar les sortides, a la vegada que incentivi l’economia de proximitat i promocioni la nostra comarca com a l’element turístic i d’oci. Així doncs, aquesta guia permetrà conèixer múltiples propostes educatives per gaudir de moments especials dins la nostra comarca.