Enguany els Jocs Escolars tornen amb normalitat per aquest curs amb 23 jornades. La primera de pretemporada que ja es va celebrar el 16 d’octubre i la cloenda que es farà al mes de juny al front litoral de la ciutat. L’inici oficial tindrà lloc aquest dissabte 23 d’octubre amb els esports d’equip que són el futbol sala, poliesportiu, voleibol i handbol amb la participació de 850 alumnes en 84 equips de 26 escoles de la ciutat.

Pel que fa als esports individuals, enguany hi ha la incorporació del judo que s’afegeix als escacs, natació, patinatge i tennis taula. La previsió de participants en esports individuals és de més de 350 alumnes que sumats als 850 dels equips seran uns 1.200 participants en les categories que van des del pre-benjamí (1 i 2n de primària ) fins a juvenil (1r i 2n de Batxillerat).

El curs passat, el 2020-2021, es van poder celebrar només 9 jornades a partir del mes d’abril donades les circumstàncies provocades per les onades de la COVID-19. Aquest curs es pot començar amb normalitat perquè els infants i joves puguin gaudir de l’esport i aprendre els valors que comporta com són l’amistat, el treball en equip, la constància, l’esforç, el joc net, el respecte i la superació personal.

El voleibol és un dels esports d'equip dels Jocs Escolars
El voleibol és un dels esports d’equip dels Jocs Escolars