El divendres 22 d’octubre torna la Shopping Night a Mataró. Més de cent empreses entre elles, comerç, serveis i restauració, participaran el divendres, 22 d’octubre, a The Street Shopping Night, la primera nit de compres postpandèmia.

Mataró viurà “una nit plena de ritme, sabors, moda, màgia i cultura”, La shopping night s’allargarà des de les 8 del vespre i fins a la mitjanit, A més de negocis i restaurants, també s’hi han adherit els museus de la ciutat, que també obriran portes la nit de divendres.

Després d’un any i mig molt complicat per als negocis locals, l’acció pretén ser un al·licient més per a la seva dinamització. El president de NEM, Xavier Martin, posa en valor la unitat del teixit comercial per tirar endavant: “La suma és clau i per a aquesta nit hi ha més d’un centenar de negocis inscrits amb un munt de propostes que de ben segur ompliran els negocis de clients”.