Aquest mati, els dos grups municipals, Esquerra Republicana i Junts per Mataró han denunciat la mala execució de les obres al paviment de la plaça Santa Anna. Però no és la primera vegada que ho fan. En reiterades ocasions han denunciat les incidències que hi ha hagut en aquestes obres, tant als Plens municipals com a les Comissions informatives. Tant Junts per Mataró com Esquerra Republicana sostenen i consideren absolutament incomprensible l’actitud del Govern Municipal.

El primer en parlar ha estat el regidor de Junts per Mataró, Xavier Font i Mach, que ha indicat la gravetat que suposa la mala execució d’aquesta obra, que a més ja ha estat recepcionada – i per tant pagada – a l’empresa que ha efectuat l’operació. En aquest sentit Font ha afegit que “les obres han tingut un cost de 270.000 euros, amb un any de garantia des de la seva execució, del qual només en queden set mesos, i els problemes grossos seran més visibles d’aquí a un parell d’anys. El govern municipal ha canviat un nyap per un altre nyap, i ha pagat per unes obres que no són correctes“.

El portaveu d’Esquerra Republicana, Francesc Teixidó i Pont, ha posat aquesta obra com a exemple de la #MataróDeixada, d’una manera de treballar del Govern Municipal que es pot observar en molts altres àmbits de l’activitat municipal (espai públic, semàfors, neteja, guinguetes de la platja, platja de persones amb gossos, manca arbrat,…) així com també a molts dels serveis quotidians a la ciutadania, com ara el servei de llicències d’obres i activitats, que no funcionen. Teixidó ha afegit que tot i que els grups de l’oposició col·laboraran en la definició dels projectes de futur per Mataró, “es fa difícil confiar en la capacitat del govern municipal per dibuixar aquest Mataró del futur si no han estat capaços en un any i mig de fer funcionar els semàfors o pavimentar correctament la Plaça Santa Anna”.

Per la seva part, el portaveu de Junts per Mataró, Alfons Canela Serrano ha afegit que “tot això afecta a la quotidianitat de Mataró i no pot tenir només un color polític. Veiem aquest govern no se’n surt i que no té com a prioritat el bon estat de la ciutat i la via pública. Sempre que calgui ho denunciarem. Si conjuntament té més força, ho farem“.

Esquerra Republicana i Junts per Mataró asseguren que la resposta que el govern municipal els hi ha donat després de molta insistència, ha estat que es tracta d’una ‘qüestió de gustos estètics’.

Aquí podeu veure la roda de premsa sencera.