El passat 15 de setembre i fins al 15 de desembre es portaran a terme 8 tallers gratuïts del projecte “Cuinem la vida” al Centre Cívic Espai Gatassa. L’objectiu és oferir als participants un espai de trobada, mitjançant la cuina, per donar a conèixer aspectes culturals, socials, de trajectòria, històries de vida, situacions de les persones de Mataró vingudes d’altres països, així com d’aquelles persones no immigrades o vingudes d’altres comunitats.

El dimecres 15 de setembre va tenir lloc la primera sessió, sent les properes el 29 de setembre, 13 i 27 d’octubre,10 i 24 de novembre, 11 i 15 de desembre, de 19 a 21.30 h. Per inscriure’s cal trucar al 647470356. Cada taller se centrarà en la cuina d’un país o d’una regió d’Espanya perquè tots i totes les participants puguin conèixer aspectes culturals, socials, de trajectòria, històries de vida o situacions de les persones de la ciutat vingudes d’altres països, així com d’aquelles persones no immigrades, i/o les vingudes d’altres comunitats.

Al voltant de la cuina es pretén, a més, relacionar-se entre les diverses persones i/o entitats del barri, conèixer-se i crear pertinença al grup fent sentir que tots formen part de la ciutat de Mataró. Alhora, el projecte esdevindrà un aparador de la riquesa cultural que es viu en el barri més nombrós de la ciutat de Mataró. El projecte, que forma part del Pla Integral de Cerdanyola, està emmarcat dins del Programa Projecte de Comunicació en Positiu i Cura del Barri en col·laboració amb les entitats del territori.

El projecte “Cuinem la vida” es posa en marxa en el marc del Pla Integral de Cerdanyola
El projecte “Cuinem la vida” es posa en marxa en el marc del Pla Integral de Cerdanyola