Ni és la primera vegada, ni el rimer grup que ho fa. La formació liberal vol saber si el servei de manteniment del trànsit està en funcionament i quin és el seu estat actual, motiu pel qual ha presentat una pregunta al Ple de setembre.

 

En el Ple Municipal corresponent al mes de setembre, el Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Mataró va preguntar al govern sobre el contracte de servei de manteniment i millora de la regulació del trànsit.

La portaveu del grup, la regidora Cristina Sancho, ha explicat que “per acord de la junta de govern, al maig es va iniciar el procediment de contractació del servei de manteniment i millora de la regulació de trànsit i la xarxa de comunicació de fibra òptica”. Així mateix, Sancho va assenyalar que “entre les diferents ofertes es va decidir que Aluvisa Enllumenats Viaris S.A reunia les condicions necessàries”.

Després de mesos amb un funcionament deficient de la senyalització semafòrica, des de Cs volien que el govern municipal informés de si l’empresa seleccionada ja s’ha fet càrrec del servei de manteniment.

La resposta del govern va ser negativa. A causa d’una al·legació de característiques tècniques presentada per una altra empresa, Mataró segueix sense tenir un servei de manteniment dels semàfors, fet que preocupa a l’oposició pel perill que en alguns casos comporta el mal funcionament d’aquesta senyalització.