Presenten la programació de les Músiques Tranquil·les. El cicle que omple els vespres singulars a la ciutat de Mataró. Nits per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, on descobrir grans músics degustant un sopar casolà al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit.

 

La primera cita amb la temporada la tindrem el dijous 16 de setembre amb  Carola Ortiz, qui ens presenta el seu darrer treball, onrant les nostres ancestres. En aquest nou treball, l’artista egarenca, ha musicat poemes d’escriptores catalanes per celebrar, a través dels seus versos, l’univers femení de la seva terra.

A l’octubre tindrem la visita de músics de Barcelona: Akeré van treure disc al confinament i per fi ara el podrem gaudir en directe. Al novembre Sweet Angie, una proposta del maresme, una trobada d’amics que recuperen boleros d’ara i sempre. Al desembre tindrem doble cita, Sweet Marta & The Blues Shakers, l’única harmonicista de l’estat espanyol acompanyada per una banda de músics consolidats de l’escena blues, i el tradicional concert de nadal que organitza l’Associació Jazz Maresme.

Recuperant la essència del que era el Cicle Músiques Tranquil.les, que oferia programació a diferents espais de la ciutat, les Músiques Tranquil·les surten del casal: en dissabte al Teatre Monumental. Aquest espai acull les propostes de gran format, el mes d’octubre tindrem el concert de la Judit Neddermann amb tota la banda presentant el seu nou treball Aire.

Les cites de Músiques Tranquil·les segueixen sent amb aforament reduït, fent que molts concerts esgotin les entrades dies abans. La comunitat ja compta amb prop de 1500 persones, i els organitzadors esperen poder arrencar les col·laboracions amb Escoles de Música de la ciutat. El sopar, les actuacions prèvies, la xerrada dels artistes amb el públic,.. poc a poc s’anirà recuperant al que eren les cites abans de la pandèmia.