El nou espot del Consorci posa en valor els paisatges, la gastronomia i l’esperit de la gent del Maresme, convidant a visitar-lo.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa la campanya “Maresme: irresistiblement inexplorat”. Coincidint amb la temporada turística, des del Consorci es vol posar en valor que el Maresme té tot el que es pugui desitjar: té mar, té muntanya, té història, té oci i té un clima fantàstic. Un petit oasi dins de Catalunya. Però el millor és la seva gent, el seu esperit i, pels turistes, la sensació de ser benvingut.

La campanya consta d’un espot televisiu i d’una falca de ràdio que convida a la gent de Catalunya a visitar aquest territori. L’eslògan, “irresistiblement inexplorat”, fa referència precisament a que està tan a prop que sovint es passa de llarg, però qui hi va segur que s’enamorarà del lloc i repetirà.

En el vídeo promocional hi apareixen dotze establiments de la comarca: Banys Tarridas, Mas Cànovas, Alta Alella, Castell de Santa Florentina, Blaumar, Cara al Vent, el Port de Mataró, l’Escola de Vela de Mataró, la Cistelleria Guerao, A tot drap, el Consorci d’enoturisme de la DO Alella i el Club Ciclista de Vilassar de Mar.

La música ha estat creada per Eduard Costa i Pol Maresma.

El Maresme és la destinació ideal per les vacances, ja sigui en família, en parella o amb amics. Tant per desconnectar i gaudir del temps lliure com per fer reunions vora el mar o en un meravellós indret de muntanya. Per fer un munt d’activitats o per descansar. Per degustar productes increïbles i vins d’allò més especials.

La campanya afirma que: “El Maresme és tot això i molt més. És irresistiblement inexplorat”.