Després de la pausa d’estiu, els vermuts musicals enceten temporada amb tres concerts a diferents espais de Mataró i en col·laboració amb les Associacions de Veïns i veïnes de la ciutat. Oscar Torres, Symbios i Pink Lemon Valley protagonitzen els vermuts musicals d’aquest mes de setembre

 

Els Vermuts Musicals tenen l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat de Mataró. Després de l’aturada provocada per les restriccions aplicades per frenar la propagació de la Covid 19, els vermuts musicals van engegar motors de nou el passat mes de març d’aquest any.

La proposta, però, s’ha hagut d’adaptar a la normativa vigent sanitària. Així, tot i ser un acte gratuït, els assistents hauran de reservar online i amb antelació la seva entrada per tal de mantenir un control de l’aforament i complir amb les mesures higièniques pertinents: l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle. A l’espera d’un canvi de normativa, encara no es podrà disposar de servei de barra en els concerts.

La primera de les cites aquest setembre tindrà lloc el proper diumenge 5 a la Casa de la Palmera de Mataró, i en aquesta ocasió la temporada de Vermuts musicals arrenca amb més ritme i més bon rotllo que mai repetint amb un clàssic de l’escenari musical de la rumba mataronina. Després de ser nomenat millor autor revelació de rumba el 2017 i de realitzar una gira amb més de 200 concerts per tot l’estat espanyol, el cantautor rumber Óscar Torres presenta el 2020 el seu nou espectacle “Que la rumba no pare!”. Un nou show més potent, més rumber i amb molt de ritme. Rumba catalana amb un so més actual que mai, històries quotidianes i problemes socials a ritme de ventilador. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de Mataró Centre.

La segona cita serà el diumenge 17 de setembre amb el grup darrerament nascut a la ciutat,  Symbios. Symbios és un projecte musical que reinterpreta els èxits d’avui i de sempre amb un estil proper i festiu. Una proposta amb covers des dels  anys 80 i fins a l’actualitat, passant pel rock i R&B internacional, pop  espanyol i èxits de la música en català, tot per gaudir d’una vetllada de  música en directe interpretada amb delicadesa i estil propi. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de Rocafonda i tindrà lloc al pati de l’Escola Germanes Bertomeu.

Finalment, el setembre acaba amb un vermut especial dins el marc de la tercera edició Festival de Cinema mataroní Panòptic. En aquesta ocasió, i de manera excepcional, el concert tindrà lloc el dissabte 25 de setembre, al Pati del Cafè Nou i serà el torn del grup emergent  mataroní Pink Lemon Valley. Amb dos temes propis i un repertori de versions variat,  tenen ganes d’innovar i mostrar al món el seu projecte.