Endesa va començar els treballs el passat mes de maig, continuaran durant tot aquest agost i setembre i és previst que finalitzin i es posin en servei a finals del pròxim mes d’octubre.

El pla d’actuació amb 9 noves línies de mitjana tensió (algunes a 11 kV, d’altres, a 25 kV) i 7 de baixa tensió al centre del municipi, tot substituint trams que ja havien acabat la seva vida útil o millorant els actuals.
Actualment s’estan executant reformes als carrers de Queralbs, Molí de Vent, Major, Ciutat Freta, Camí dels Capellanets i, durant els pròxims mesos, als carrers del Centre: Cristòfor Colom, Sant Joan i Sant Agustí, al Camí de Ral, la Baixada de Santa Anna i la Muralla d’en Titus.
Dues noves línies al carrer de Ciutat Freta han permès, a més, enllaçar dos circuits ja existents que fins ara estaven aïllats, de manera que s’ha creat el que tècnicament s’anomena una anella elèctrica.
Afectacions al trànsit

Els treballs de millora que està realitzant Endesa provocaran afectacions al trànsit en alguns carrers per la realització de rases. Del 9 al 24 d’agost es tallarà al trànsit a la Baixada de Santa Anna. La Riera, entre la plaça de Santa Anna i el carrer de Sant Josep, canviarà el sentit de circulació per permetre el trànsit de pujada des de la Muralla de Sant Llorenç. També estarà tallada la Muralla d’en Titus de 9 al 15 d’agost.
Del 25 d’agost al 19 de setembre es tallarà el Camí Ral entre el carrer de Sant Agustí i la Baixada de Santa Anna. Es canviarà el sentit del carrer de Sant Agustí, entre el Camí Ral i el carrer de Jaume Ibran. Del 20 al 24 de setembre es tallarà el carrer de Sant Agustí, entre el carrer de Jaume Ibran i el Camí Ral.- Del 25 de setembre al 15 d’octubre es tallarà el Camí Ral, entre la baixada de Santa Anna i la plaça de Sant Joan.