Les Zones blaves seran gratuïtes del 2 al 31 d’agost, ambdós inclosos, 457 places de zona blava que hi ha a la ciutat per potenciar la rotació de vehicles en aquelles zones i millorar la mobilitat, les zones de lliures de pagament són:
Carrer de Tetuan, carrer de Fra Luis de León, carrer de Catalunya,carrer de Francesc Milans, carrer d’Altafulla, carrer de Llauder (tram entre carrer d’Iluro i la ronda de la República), Camí Ral, Ronda de Barceló,carrer de Javier Castaños (tram entre carrer d’Iluro i la ronda de la República),carrer de Sant Cugat (tram entre carrer d’Iluro i la ronda de la República),carrer de la Unió, carrer de Jaume Isern, carrer d’Argentona,plaça dels Bous, carrer del Carme, La Riera, carrer del Parc,Passatge dels Sisternes, ronda d’Alfons X el Savi i Plaça d’Espanya

Les places que són properes a la platja, l’eix comercial i als mercats municipals mantenint-les de pagament, mentre se n’alliberen les zones amb menys afluència de vehicles i d’activitat comercial durant l’agost.

Como novetat aquest mes les persones usuàries poden optar entre imprimir o no el tiquet, ja que en el moment d’introduir la matrícula l’estacionament ha quedat registrat en mode digital i deixa de ser necessari deixar-lo visible a l’interior del cotxe.