L’Ajuntament de Mataró demana prudència i redueix al 70% de la capacitat de l’espai, control d’aforament, entrada preassignada amb el públic assegut, estàtic i amb mascareta durant tot el desenvolupament de l’activitat.

Mataró gaudirà de Les Santes 2021 apostant per la cultura segura amb actes programats i distribuïts per tots els barris de la ciutat, dissenyats i pensats en un context de pandèmia
La Policia Local, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, posarà en marxa un dispositiu conjunt per Les Santes 2021 amb una dotació de fins a 70 agents (50 nit / 20 tarda) específicament dedicats a la festivitat de la Festa Major, que es distribuirà per tota la ciutat, amb una especial atenció a la zona centre, el front litoral i la zona d’oci.
Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, reforçarà tant el servei ordinari nocturn com les unitats de reforç regional (ARRO).
La nit del 27 de juliol pel Castell de Focs, es tallaran els passos de vianants i vehicles al front litoral, entre les 21 i la 1 h de la matinada.
El Castell de Focs d’aquesta edició, 27 de juliol, serà diferent, es llançarà des de 4 punts diferents de la ciutat perquè es pugui veure des de totes les zones.

A La programació de Les Santes Esportives 2021 s’ha modificat per l’anul·lació dels següents esdeveniments esportius:
– La 9a Marxeta Nocturna prevista per al 17 de juliol, organitzada per l’Agrupació Excursionista de Mataró, donada l’entrada en vigor del toc de queda.
– El Torneig d’Escacs per equips del 24 de juliol organitzat pel Club Escacs Mataró.
– El XIV Torneig Gestoria Luis de Les Santes organitzat pel Club Esportiu Futsal Mataró

Durant les nits de Les Santes hi haurà dos punts informatius, coneguts popularment com a Punts Lila amb els lemes “No és No” i “No callem” per evitar i sensibilitzar envers les agressions sexuals, situats a la platja del Varador, a l’entrada del braç del Port, i al Parc Central, al Camí de la Geganta amb l’avinguda del Corregiment. El seu horari, del 24 al 29 de juliol, serà de 22 a 1 h.

Roda de premsa a la Nau Gaudí per explicar les últimes novetats de Les Santes 2021