La JSC Mataró ha escollit nova Executiva d’Agrupació liderada per l’Anna Caballero.

El passat 17 de juliol es va celebrar el VIIè Congrés JSC Mataró, amb el lema “Mataró, ciutat per a joves”.
Anna Caballero, veïna de Mataró, que va formar part de la llista municipal a les últimes eleccions, substitueix a Edgar Peñaranda com a Primera Secretaria de la JSC Mataró. Es va oficialitzar amb la celebració del VIIè Congrés, celebrat el dia 17 de juliol a la sala d’actes de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró, de manera presencial.

Després d’aprovar l’Informe de Gestió del mandat 2018-2021 per unanimitat, treballar i aprovar també per unanimitat la Ponència Política, que recull un projecte transversal per a poder treballar els problemes estructurals dels i les joves, l’ocupació, l’habitatge i la formació com a eixos fonamentals per a l’emancipació juvenil i seguir lluitant per una Mataró feminista, que defensa el col·lectiu LGTBI+ i ecologista; es va procedir a la ratificació de la Primera Secretaria i l’executiva.

La candidatura d’Anna Caballero ha estat l’única presentada durant el procés i va ser escollida per aclamació pels i les militants de l’agrupació. Acompanyen a Anna Caballero, Edgar Fernández, que ja va ser candidat de la JSC a les llistes de les últimes eleccions autonòmiques; com a Secretari d’Organització; David Sánchez com a Secretari de Formació i adjunt d’Organització; Oriol Ibañez com a Secretari d’Acció Territorial i Iria Roldan, que va ser cap de llista a les eleccions municipals d’Òrrius, com a Secretaria de Comunicació.

Durant el Congrés, la nova Primera Secretaria va explicar el seu projecte polític, basat en cin pilars bàsics: feminisme i lgtbi+, ocupació i habitatge, ecologisme, cultura i formació. Amb aquesta nova executiva, la JSC Mataró pretén recollir les inquietuds de la gent jove de la ciutat i reivindicar-se com a força de referència.