La platja per a gossos ja és una realitat, el dimarts 20 de juliol va entrar en funcionament, situada a la zona sud de la platja de Ponent ocupant un 50% de l’espai.

S’hi podrà accedir sense horari restringit i comptarà amb un servei d’informació i gestió de 10 h a 20 h de dilluns informant de les condicions d’ús d’aquest espai i de control de l’accés de les mascotes. Els gossos que hi accedeixin han de tenir xip, estar vacunats i també censats. Acompanyats d’una persona major de 14 anys i poden anar deslligats excepte si són de races considerades perilloses. En aquest cas, també han de portar morrió.

Aquest espai va començar el 20 de juliol fins al 30 de setembre coincidint amb la data en què finalitza la restricció d’accés dels gossos a la platja per normativa.

També es realitzaran tallers durant els mesos en què la platja per a gossos estigui en servei. El 5 d’agost tindrà lloc un taller per oferir consells veterinaris de prevenció de risc a la platja. Les places són limitades i per accedir-hi s’han de fer les inscripcions en el correu benestaranimal@ajmataro.cat.

Pel que fa a les deteccions 379 detencions efectuades un 0,3 € més que l’any 2019