En la seva 15a edició, en la modalitat d’interiorisme, el jurat ha premiat la intervenció minimalista i contundent realitzada a CABSA, Espai Gastronòmic, valorant la creació d’un espai serè i harmònic potenciat per la unitat de materials, el cromatisme i la llum. El projecte és obra dels arquitectes Jmp land.art.scape.architecture.

 

Premis Puig i Cadafalch de Mataró

 

En la modalitat de rehabilitació s’ha guardonat el projecte de 12 habitatges del carrer Sant Simó cantonada amb el carrer de Don Magí, de l’arquitecta Rosa Brullet. En un espai condicionat per les edificacions preexistents i l’entorn del centre històric, el jurat ha valorat l’encert d’un projecte que resol un programa de 12 habitatges de lloguer compatibilitzant-lo amb el manteniment de les façanes catalogades i l’obertura d’un pati interior d’accés que ventila l’edifici i els habitatges.

 


Premi Puig i Cadafalch del Maresme

 

En aquesta edició el guardó ha estat pel Parc Vallmora del Masnou de Batlleiroig, arquitectes, un espai buit que s’ha convertit en un entorn de relació entre el paisatge i l’urbà. Ha actuat com a jurat del Premi, el mateix de la Mostra d’arquitectura del Maresme, que ha premiat aquesta obra entenent que la recuperació del patrimoni és també la recuperació del paisatge.