Dilluns 5 de juny amb el marc d’un dispositiu policial es va realitzar la detenció de 7 persones, 5 de Barcelona i 2 de Mataró per una estafa de més d’1 milió d’euros.

Segons informació dels mossos d’esquadra, entre els detinguts hi ha la dona que venia els títols del sistema tarifari integrat a Mataró i la seva parella que havien estat detinguts en dues ocasions anteriors a Mataró.

La investigació va començar al març per una denúncia d’un representant legal de l’ATM, entre els mesos de març de 2020 i març de 2021,de títols de transports falsificats provinents de TMB

Els títols falsificats eren gairebé idèntics als originals i es distribuïen a diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Entre els detinguts hi ha un treballador del metro que, presumptament, hauria sostret un mínim de 47 bobines de títols de transport de TMB que venia als falsificadors
La investigació va acabar dilluns dia 5 amb tres entrades judicials a dos domicilis i a un bar de Barcelona, els mossos d’esquadra no descarten més detencions.