Un conjunt de 12 càmeres situades a la zona perimetral de les platges informen els nivells d’aforament de les platges a través del web ‘Visit Mataró’ i l’aplicació ‘Aforo playas‘.

Les càmeres estan distribuïdes 1 a la platja de Ponent, 7 a la platja del Varador, 3 a la del Callao i 1 a Sant Simó controlen també per medi d’un dispositiu als passos per a vianants d’accés a la zona litoral de la Ciutat (C/ Sant Agustí, Cargol i el del Callao). El servei està en funcionament des del 25 de juny.

 

Como a novetat aquest any és la posada en servei de la platja de gossos situada a la platja de ponent a partir del 20 de juliol fins al 30 de setembre amb un espai d’uns 1000 m², els gossos només hi podran accedir els animals identificats amb xip, censats, vacunats, i que vagin acompanyats d’una persona major de 14 anys.
També Les guinguetes n’hi ha novetats de cara a la setmana que començaran funcionar totes després de la segona licitació amb un total de 7 ginguetes i dues foof tracks a la platja de ponent i un altre a la platja del Callao.

Pel que fa als serveis de l’usuari L’Ajuntament ha contractat un equip de 12 persones que durant els caps de setmana fins al 30 d’agost, s’encarreguen de les tasques d’informadors a les platges, supervisen l’accés i els aforaments, i recorden als usuaris les mesures complementàries de seguretat i salut que cal adoptar. Proactiva torna a fer-se càrrec a Mataró del servei de socorrisme i salvament amb un total de 15 persones a la plantilla. El servei de bany per a persones amb diversitat funcional, amb la cadira amfíbia, torna a gestionar-se novament des de la Creu Roja.