Els treballs tindran un cost aproximat d’1,1 milions d’euros (IVA inclòs). L’Ajuntament ha adjudicat la reurbanització a l’empresa Vialitat i Serveis, SLU per un import de 668.704,68 €. La intervenció en les xarxes d’abastament i clavegueram, que anirà a càrrec d’Aigües de Mataró, s’ha adjudicat per 388.953,66 € a CospLaan Obras i Servicios Laantit, SL, als quals cal sumar 59.975,56 € del cost de l’obra mecànica que executa la companyia.

Es preveu que les obres comencin la setmana del 12 de juliol amb els enderrocs de calçada, per continuar després amb les obres de les xarxes d’abastament i clavegueram i, per últim, la reurbanització. La durada total prevista és de 8 mesos.

La proposta de reurbanització afecta una superfície de 4.616 m², mentre s’estiguin executant les obres d’aquest eix cívic quedarà tallat el trànsit de pas en aquest tram del Camí Ral, i s’afectarà puntualment les cruïlles amb els carrers de La Cooperativa i de Lepant.

Els treballs, que s’emmarquen en el Pla d’Impuls al Centre, permetran donar més espai als vianants, creant un eix cívic que faci els desplaçaments més còmodes, segurs i atractius per passejar i per comprar.