El pròxim dia 9 de juliol obriran les portes de la darrera exposició de la temporada 2020-2021 a l’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró amb la mostra “ART EN VIDRE – Artesans i artistes” comissariada per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martínez, dins de la col·laboració amb l’Associació Vidre Bufat, que en són els organitzadors.

Aquesta mostra romandrà oberta fins a l’1 d’agost. Com activitat complementària, l’endemà de l’obertura, el dia 10 de juliol , tindrà lloc una demostració de talla en vidre a càrrec de Ramon Artigas que es farà a l’espai obert de la plaça de Can Xammar, davant mateix del Col·legi d’Aparelladors, en l’horari que indica el cartell que adjuntem.

Tal com indica Marcel Extrems, En l’exposició “Art en Vidre” es podran veure obres dels artistes Marta Duran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats el món del vidre.

Al seu costat obres dels artesans de la cooperativa i dels seus descendents, peces fetes amb diferents tècniques, cap en la tècnica del bufat, però algunes sí amb la canya de vidrier, altres com pintura sobre vidre, vidre a la flama, fussing i creacions amb vidre reciclat.

Aquesta exposició vol ajudar a posar de manifest que

Mataró és, i ha de ser, una ciutat vidriera.