Davant del silenci del Govern, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres preguntarà quin és el resultat de l’expedient informatiu obert per l’alcalde de la ciutat pels fets ocorreguts el desembre de 2020 a la comissaria de la Policia Local.

 

Tots els grups de l’oposició han denunciat i presentat les respectives preguntes sobre la situació en què es troba el Servei de la Policia Local a Mataró. En el cas d’Esquerra, a més, ha denunciat que al Govern Municipal li falta el lideratge polític necessari per revertir la inseguretat que pateixen els comerços i s’ha preguntat qui mana realment a la policia local.

El punt més calent en la crisi de la Policia Local a Mataró es va produir el desembre passat, quan la comissaria de Mataró es va veure obligada a tancar per manca de personal.

A conseqüència el tancament de la comissaria de la Policia Local de Mataró, el Govern Municipal va anunciar l’obertura d’un expedient informatiu per saber què havia passat i dirimir responsabilitats. Fins aquest moment no s’ha fet públic cap resultat o conclusió d’aquest informe.

El silenci del Govern local ha portat al Grup d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres a presentar una pregunta al pròxim Ple Municipal per saber quin ha estat el resultat de l’expedient informatiu obert per l’alcalde el desembre de 2020 per depurar responsabilitats, així com quan faran públic aquest resulta.