Des de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i Maresme (CDSP MM), exigeixen la immediata reobertura de consultoris tancats al Maresme, el retorn de pediatria com a servei complet, obrir l’activitat assistencial plenament, escurçar les ràtios als sanitaris i limitar en 1150 pacients per metge de família i 1000 pacients per cada pediatra, reduir les consultes telemàtiques i reprendre les visites presencials, garantir un triatge fet per personal acreditat.

Finançament amb pressuposts dels serveis assistencials que precisa la comarca als diferents àmbits: Atenció Primària, Atenció Especialitzada, Atenció de Salut Mental i Sociosanitària Per tots aquests motius es concentraran dintre del marc d’accions descentralitzades per tota Catalunya el dia 30 de juny al parc de Can Tunyí a Mataró.

Fam una crida a la ciutadania en aquesta concentració per defensar els Serveis Públics.

“Més que mai Sanitat Pública, Si o sí: Atenció Primària”