El Centre de Formació d’Adults Can Noè (CFA Can Noè) comptarà amb dues seus ubicades a dos barris de la ciutat: Rocafonda (Av. Perú) i Cerdanyola Nord (edifici Tres Roques a la plaça Canigó). L’aposta amb aquest canvi és potenciar la formació per als majors dels setze anys enfocada a la capacitació professional i la inserció laboral, preparar acadèmicament a aquella ciutadania que no va poder fer-ho en una altra etapa de la vida, afavorir la integració social de les persones nouvingudes i oferir una formació contínua. L’altra novetat és que Tres Roques comptarà amb l’Oficina d’Orientació Educativa.

L’objectiu és oferir una capacitació professional afavorint l’insercció sociolaboral. El nou projecte d’escola d’adults de la ciutat oferirà plans d’estudis i formatius en tres vessants: -Formació de joves per a la seva inserció en el mercat laboral.-Formació inicial, bàsica, de noves tecnologies i de preparació per a proves d’accés.-Formació per a l’aprenentatge continu.

L’oferta formativa per al curs 2021-2022 serà la que marca el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a un centre de formació d’adults i que inclou: català, castellà, formació instrumental, Graduat en educació secundària (GESO), Curs d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CAM), Anglès, Informàtica (COMPETIC) i Curs d’Accés a la Universitat per a majors de vint-i-cinc anys i quaranta-cinc anys.

El període de preinscripció al CFA Can Noè és del 21 al 29 de juny de forma presencial amb els següents horaris:-Edifici Av. Perú, de dilluns a divendres de 17 a 20 h-Edifici Tres Roques, de dilluns a divendres de 10 a 13 h.La matrícula es reprendrà el 2 de setembre.