Els vermuts musicals acullen la 1ra Festa de Músics de Peramàs-Esmandies en el marc de la festa del barri. En la seva primera edició, La Festa pretén fomentar els vincles artístics i musicals del barri i es celebrarà amb totes les mesures sanitàries que la situació actual requereix.

 

El 20 de juny el pati del Casal de Barri de Les Esmandies acollirà un vermut musical molt especial on la música i el talent jove del barri seran els protagonistes. La Festa de Músics de Peramàs-Esmandies pretén ser una trobada entre músics del barri de tots els nivells. Amb la intenció d’arreplegar una gran quantitat de talent local, l’espectacle consistirà en actuacions per part de diferents músics professionals i amateurs de la ciutat i la participació de tot aquell veí o veïna que toqui un instrument i vulgui compartir la seva música amb el barri.

L’acte, organitzat per la Casa de la Música de Mataró, conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies, forma part del cartell d’actes de la festa del barri que se celebra aquest mateix cap de setmana. Els components principals de l’espectacle seran: Ariadna Rodríguez (violí), Miquel López (trompeta), Helena Rodríguez (viola), Oscar Camacho (guitarra) i Carles Cañizares (baix elèctric).