La segona edició del  festival nosaltres obrirà portes cada dijous al vespre de l’1 de juliol al 26 d’agost i posarà les seves entrades a la venda aquest dimarts 11 de maig al migdia a través de la plataforma Codetickets.

Un ampli ventall d’arts escèniques, des de la música, el teatre o el circ contemporani fins a la dansa, els monòlegs o els contes infantils, que s’incorporen a l’oferta cultural del festival, sovint amb el km 0 com a punt de trobada.

Actuacions musicals de The Tyets (5 d’agost), Ebri Knight (29 de juliol) i Suu (22 de juliol), que torna per segon any consecutiu al festival; amb l’espectacle poesia/XARXA de Chantal PochKerrature, Júlia Francino i Penya-segat; amb els monòlegs d’Ana Polo, Oye Sherman, Charlie Pee i Marta Bosch (29 de juliol) i amb els titelles de la històrica companyia maresmenca Binixiflat (26 d’agost), així com l’espectacle d’històries infantils Buc de contes (8 de juliol i 29 de juliol).

La ubicació on tindran lloc els dijous a partir de les 19:00 h les actuacions serà, com el passat estiu, el Pati de Can Marchal de Mataró, espai que vertebra la identitat de cultura artesanal i km 0 del ‘Nosaltres’. Seguint la línia de la primera edició del 2020, enguany la programació comptarà també amb un debat sobre comunitat i cultura km 0 (15 de juliol).

D’aquesta segona edición contará amb una trentena d’entitats de Mataró, des d’associacions veïnals i culturals fins a agents de l’economia social i solidària com Buc de Llibres, Folk You, La Feixa o Musicop, enfortiran la base social de la iniciativa cultural.