Les regidores d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Mataró han visitat avui a la presidenta del Parlament de Catalunya al presó de Wad Ras. Aquest dijous 10 de juny fa 1175 dies que Carme Forcadell, està empresonada.

 

Les regidores d’Esquerra Republicana de Mataró Anna Salicrú, Rosa Guanyabens, Soraya El Farhi i Teresa Navarro han tingut l’oportunitat d’entrar a la presó de Wad Ras per tenir una trobada de dues hores amb la presidenta del Parlament Carme Forcadell. En aquesta trobada han abordat diverses qüestions d’àmbit nacional i local, posant èmfasi en la situació de les dones i la lluita contra la discriminació que pateixen des de tots els àmbits.

Les regidores d’Esquerra han manifestat que: “La Carme Forcadell ens ha donat i segueix donant unes lliçons monumental a tots els homes i dones que estimen la llibertat. La llibertat d’expressió no pot estar condicionada i coaccionada pels tribunals espanyols, s’han de preservar els debats i la sobirania del Parlament de Catalunya davant d’aquells qui ens volen silenciar”.

Finalment, des d’Esquerra Republicana de Mataró han recordat que han treballat, treballen i treballant per l’amnistia. Per aquesta formació, l’amnistia és el mecanisme més útil per tal d’assolir l’alliberament dels presos i preses polítiques, el retorn dels exiliats i garanteix la protecció per les més de 3000 persones represaliades per l’estat espanyol contra el procés independentista.

La regidora d’Esquerra Republicana a Mataró i Presidenta del partit Anna Salicrú Maltas ens explica la situació