L’objectiu que l’alumnat de l’últim curs d’ESO es decideixi a acabar-la i a continuar els seus estudis post obligatoris, partint dels interessos treballats en les estades formatives, que enguany s’han realitzat en 40 empreses, entitats, centres educatius i serveis de l’Ajuntament de Mataró.

Empreses, entitats, centres educatius i serveis de l’Ajuntament de Mataró.acollit alumnat en estades formatives han estat:

Abacus Cooperativa, Ajuntament de Mataró, Artijoc, Auto LBKAutotaller Navas, Bar Nou Velòdrom, Branca SCCLCàrites, Centre socioeducatiu Sant Pau, CEIP Antonio Machado, Forn de pa degustació César Díaz, Clínica Veterinària Santa Marta, Creu Roja Mataró, Ecoveritas, Escola Camí del Cros, Escola Cirera, Escola Joan Coromines, Escola La Llàntia, Escola Maria-Mercè Marçal, Escola Torre Llauder, Fundació CEO del Maresme, Gate ServiceGH Estilistes, Granier Mataró, Instal·lacions Iluro, Institut Alexandre Satorras, Institut Escola Àngela Bransuela, El Bròquil, Llar d´Infants Sant Jordi, Llar d´Infants Snoopy, Taller Pere Cabot, Perruqueria Claudia, Pole Position, Portada Estilistes, S´ha acabat el bròquil, Molsa Santa Maria, Taller J. Piñero Mataró, Talleres Luis León, Taller Nou Ramia, Taller Xalabardé i Venus Perruqueria Express.

Han adquirit coneixements pràctics, hàbits i valors relacionats amb el món laboral, així com informació de les diferents sortides professionals que li ofereix la professió explorada i els requeriments d’accés.
Aquesta edició ha comptat amb la participació de 43 alumnes de 6 centres educatius de la ciutat.