El Ple Municipal aprova el projecte per construir la xarxa de clavegueram de Les Sureres i renovar el paviment dels carrers. L’import total de les obres és de 3,3 milions d’euros i el termini d’execució de 12 mesos.

 

Els promotors de la urbanització Santa Maria de Cirera “Les Sureres” no la van dotar de xarxa de clavegueram, és per aquesta raó que cada finca té la seva fosa sèptica que ha de buidar periòdicament. Però ja fa temps que la urbanització va integrar-se a la trama urbana de la ciutat.


Ara s’ha redactat el projecte de construcció de la corresponent xarxa de clavegueram, amb col·lectors de 400 mm de PVC. També caldrà renovar els serveis que resultin afectats per les obres, així com el paviment dels carrers. Es col·locarà mobiliari urbà i nova senyalització. Tot el projecte va ser aprovat pel Consistori mataroní en el passat Ple Municipal.

Les obres tenen un pressupost de 3.307.561,43 € (IVA inclòs). Es preveu finançar principalment per les persones propietàries de les finques mitjançant contribucions especials. L’Ajuntament aportarà un 10 % al cost total, a banda de la part corresponent per les finques que té en propietat a la zona. Els treballs tenen un termini d’execució de 12 mesos.