El  Dj mataroní Abel Almena, més d’11.000 sessions realitzades les sales més importants de Catalunya (Nivell i Chasis a Mataró, Concor i Àrea a Sabadell, Pacha La Pineda a Salou o Millennium & Cosmic Club a Sils-Girona).

Dels seus inicis a l’antiga discoteca Nivell situada al carrer Iluro, passant hores i hores a les cabines rodejat de vinils, plats, llums i aparells de so, a ritme de música Disco i amb pocs mesos iniciava una nova aventura amb el seu amic i company de cabina David Oleart a la mítica discoteca Chasis de la Ronda Barceló. Aquells trepidants primers anys van suposar un abans i un després a les nits d’oci nocturn a Mataró.

La seva faceta dedicada a la producció musical amb més de 50 peces de música electrònica/dance, havent estat vàries d’elles número 1 a emissores de ràdio i xarts de tot el món. Moltes d’elles han estat llicenciades a més de 30 països. Alguns d’aquests èxits són “Day after day”, “Candy girl”, “time”, “Electromagnetic” o “Maybe I’m right”.
L’any 2018, el seu tema “All I wanna know” va ser inclòs a la banda sonora original de la guanyadora del Goya a millor pel·lícula estrangera de parla hispana “El ciudadano ilustre”, dirigida per Gastón Duprat i Mariano Cohn, i protagonitzada pel reconegut actor argentí Oscar Martínez.

Tot i les dificultats del moment on l’oci nocturn no està passant pels seus millors moments, Abel Almena ha realitzat diverses accions en el marc del seu 30 aniversari com a Dj professional on destaquen el llançament del seu nou single de música dance anomenat “Alive” i la programació d’un curs intensiu d’iniciació al món Dj, el qual s’impartirà el pròxim mes de juliol a l’espai de la cafeteria l’Arquera situada al carrer Pujol núm. 26 de Mataró. Aquest curs està adreçat a persones de totes les edats que vulguin adquirir els coneixements necessaris per mesclar qualsevol estil musical (beatmatching), tant a títol particular com professional.