A causa de la falta d’efectius i comandaments policials i el tancament de la comissaria, Ciutadans demana explicacions i proposa la realització d’una auditoria en la Policia Local.

 

Cristina Sancho (Cs)

El Grup Municipal de Ciutadans ha presentat, perquè sigui tractat al Ple Municipal del pròxim dia 4 de juny, un prec instant el Govern de Mataró a realitzar una auditoria per a solucionar els problemes que sofreix la Policia Local. Ciutadans ha recordat que “mesos enrere els Mossos d’Esquadra ja es van haver de fer càrrec de la comissaria local per falta d’efectius i ara novament ha tornat a ocórrer”.

En aquest sentit, la portaveu d’aquest Grup Municipal, Cristina Sancho, ha assenyalat que “Ciutadans va demanar que, donada la situació que travessava la policia local, es realitzés una auditoria amb l’objectiu d’analitzar la problemàtica laboral que pateix aquest cos”.

Tanmateix, el govern va desestimar aquesta petició”. Per tot això, des de Ciutadans tornen a insistir al Govern Municipal per tal que “realitzi una auditoria sobre la situació psicolaboral, sociolaboral i els riscos de la Policia Local a fi de tractar de manera objectiva i transparent els problemes de tancaments i falta d’efectius en la comissaria de Mataró”.