Més de tres-centes persones es concentren al Parc de Cerdanyola de Mataró en solidaritat amb el poble palestí i en contra de l’actuació espanyola en la crisi migratòria a Ceuta.

 

La concentració va tenir lloc el dissabte 22 al Parc de Cerdanyola de Mataró. D’aquesta manera Mataró es sumava a les moltes ciutats del país que demanen la llibertat del poble de Palestina. La concentració més gran va tenir lloc  davant la delegació del govern espanyol a Barcelona per exigir a l’Estat l’aturada immediata de la venda d’armes a Israel.

A tot el país les concentracions han tingut un important èxit de convocatòria, sobretot tenint en compte la situació de pandèmia i que s’han convocat durant el pont de la Pasqua Granada. També en tots els casos s’han pogut veure banderes palestines, pancartes contra Israel i proclames contra l’exèrcit i l’estat sionista.

A la del Parc de Cerdanyola s’hi van llegir manifestos  fent referència també a la crisi migratòria viscuda la setmana passada a la frontera entre el Marroc i la ciutat espanyola de Ceuta.

Les protestes es produeixen després de l’ofensiva militar d’Israel contra la Franja de Gaza i les entitats convocants en el cas de Mataró van ser Afrocapgrosses i Humanity Wings .