La portaveu de Cs a Mataró, Cristina Sancho, exigeix “que s’investiguin aquests fets i es prenguin mesures contundents des del govern”

Trobem inadmissible que la comissaria local de la ciutat hagi romàs tancada les nits del passat cap de setmana”. Així ho ha manifestat el grup municipal de Ciutadans (Cs) a Mataró en un comunicat després que fonts del govern local hagin justificat el tancament per la coincidència de baixes, descans i hores sindicals per a disposar d’un Cap de Torn.

El partit taronja ja ha demanat explicacions i solucions a l’ajuntament per aquest tancament perquè “és intolerable que Mataró no compti amb efectius suficients de la Policia Local en el torn de nit”.

La portaveu de Cs a Mataró, Cristina Sancho, ha exigit al consistori “que s’investiguin aquests fets i es prenguin mesures contundents des del govern amb els responsables d’aquesta situació”.

Sancho ha recalcat a més que “des de Ciutadans ja hem demanat en nombrosos plens el reforç de la nostra policia local i la realització d’una auditoria de recursos humans”. “Creiem que els ciutadans de Mataró no ens mereixem aquesta situació de falta de diligència, si tenim en compte, a més, la situació de falta de seguretat, delinqüència, ocupació i robatoris que està sofrint la ciutat