Aquest cap de setmana la Sala Clap segueix obrint les seves portes a la música en directe amb el grup Relat i Ariox, dins el cicle compartit amb ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya), SalaCat.

 

L’inici de “Relat” no pot ser millor: ha estat finalista al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot i la publicació de tres senzills amb el segell Halley Supernova. Aquest 2020 han obert l’any amb la seva primera gira internacional que els ha portat a França i Holanda on han participat a l’Eurosonic, un dels festivals més importants del continent.

Un preludi brillant al llançament del seu primer disc, Contratemps, que editen amb RGB Suports. Un treball produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58 que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiques urbanes com trap, hip-hop o dancehall, cuidant amb molta sensibilitat el missatge de les cançons i la singularitat musical del projecte.

Avui, a les vuit del vespre, a la Sala Clap serà el torn d’Ariox. Ariox, que comença a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prengués forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretensió. Va ser durant aquell període de pausa quan van néixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista. “Venir fins aquí” està format per “Dins meu”, “Dies d’estiu”, “Declaració d’interludi”, “Desig”, “Dos per tres” i “Dins seu”, uns temes que parlen del viatge interior d’Ariox fins arribar al punt on es trobava quan va publicar aquest primer treball. El seu nou EP veurà la llum el proper mes de maig de 2021 amb el segell Luup Records i ja l’ha començat a presentar amb el primer single de títol “Fotre el camp”.

 

Les entrades es poden comprar a: https://entradas.codetickets.com/entradas/ariox_7041/15541/sala-cat/online