El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra del 19 al 23 de maig a Madrid. Es tracta d’una de les fires turístiques més importants del món, en la que hi són presents milers d’empreses i agents turístics. El Maresme es presenta amb una atractiva oferta turística que inclou a tots els municipis de la comarca.

 

El president del Consorci, Joaquim Arnó, que ha viatjat a Madrid per donar visibilitat a la destinació Costa Barcelona Maresme, destaca que “estar present a FITUR implica estar als focus més mediàtics i més importants del turisme a l’Estat espanyol. És una bona oportunitat per tenir presència amb els operadors, els turoperadors i a les representacions institucionals d’arreu de l’Estat. Evidentment, també una possibilitat importantíssima, i més després de la pandèmia, per poder vendre la nostra marca turística”.

Arnó afirma que és “una oportunitat que no podem perdre i que ens presenta unes expectatives importants de captar nous clients, però també de mantenir els que tenim”. El Consorci participa a l’estand de Catalunya, concretament al taulell sota la marca Costa Barcelona de l’espai “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona.

Hem de seguir innovant i hem de seguir estant presents a totes les fires internacionals”, ha conclòs Arnó.

Alguns municipis de la comarca com Santa Susanna i Calella, també s’han promocionat a FITUR. Són pobles i ciutats turístics que busquen donar-se a conèixer tant al client nacional com a l’internacional.

El primer dia de FITUR ha coincidit amb l’anunci de l’obertura de les fronteres de la Unió Europea (UE) a aquells turistes vacunats amb la pauta completa. A punt de ser aprovat pel Consell Europeu, la UE obrirà les portes a ciutadans procedents de països com el Regne Unit o els Estats Units sempre que faci almenys 14 dies que estan completament vacunats.