La Casa de la Música de Mataró segueix portant-nos la música en directe a la ciutat i ho fa amb dos nous concerts aquest cap de setmana a la Sala Clap i una nova edició del vermut musical al Pati de Can Marchal diumenge al matí.

 

La Sala Clap segueix la seva cita setmanal de concerts aquest divendres 14 amb l’actuació del cantautor Joan Rovira, dins el cicle compartit amb ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya), SalaCat. Sold Out a totes les sales on ha presentat el seu darrer treball i guanyador de tres premis Enderrock.

Joan Rovira s’ha guanyat a pols ser un dels cantautors catalans de referència. Orgullós de ser de ser del Delta de l’Ebre, guitarrista, saxofonista, compositor i cantant, té un talent musical molt especial que ens fa viatjar per un univers emocional i d’històries vitals molt particular. Segur que trobareu trossets de la vostra vida en les seves lletres. Dies Millors (Satelite K, 2019), és el seu tercer disc de llarga durada, un disc on un cop més evoluciona el seu so mestís i vitalista, que combina la música festiva amb la música més intimista. L’ebrenc ha pujat les revolucions però no ha donat l’esquena a la reflexió i sempre amb el somriure, marca de la casa. Una nova sonoritat més èpica i festiva que presenta amb format banda o en format acústic que de ben segur es ballaran aquest 2021 per les places, teatres i sales del nostre país.

El dissabte 15 serà el torn del grup català nascut a finals dels noranta, Sidonie. En tots els seus treballs es nota una clara influència de George Harrison, Bowie, Pink Floyd, Syd Barrett, Primal Scream, The Beatles, Beach Boys o Beck Hansen. En aquesta ocasió venen a presentar el seu últim treball sense fer un repàs per tots els seus hits!

Per altra banda, diumenge la música segueix movent-se als barris i torna la cita amb els vermuts musicals. En aquesta ocasió serà diumenge 16 de maig al Pati de Can Marchal, un acte organitzat conjuntament amb l’AAVV del Pati de Can Marchal, en el qual podrem gaudir del grup Sweet Little Swing. Amb més de vuit anys de treball en diferents projectes i actuacions, Ginger (Alba Quintos) i Steve Ranger (Esteve Genís) creen el conjunt “Sweet Little Swing” per aportar un toc de glamur amb aire fresc i originalitat. La formació ofereix un ampli repertori de versions, passant des del jazz de les millors dècades fins a arribar a les cançons més actuals i de diferents estils: pop, rock, etc. Això sí!, sempre apostant pel seu ingredient especial…. El swing!