Després d’un mes d’abril ple d’activitats i amb èxit de públic, aquest cap de setmana segueix en marxa la programació cultural de La Casa de la Música de Mataró adaptada a les mesures restrictives aplicades per frenar la propagació de la Covid 19.

La Sala Clap obre les portes de nou aquest divendres 7 de maig al cantautor Maresmenc Ferran Exceso, que tornarà a retrobar-se amb el seu públic fidel que li ha fet costat des dels seus inicis. Exceso oferirà un concert acústic que vol presentar-se com un repàs per les seves cançons i a la vegada una teràpia de grup necessària.

Dissabte 8 de maig serà el torn del grup de reggae estatal amb més projecció del moment, KOERS. Dos anys després de la publicació d’’Unbroken’, Koers van sorprendre l’escena catalana amb ‘That Day’, que els ha consolidat com els representants nacionals de l’estil. Groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el missatge vitalista de les seves lletres marca de la casa.

Així mateix, el dijous 6 de maig el grup folk mataroní La Coixinera farà un recorregut per tota la seva discografia celebrant els 20 anys de trajectòria dins el cicle Músiques Tranquil·les. Els assistents podran escoltar les melodies de sempre i també les del seu nou disc: Tenim i tindrem. un disc nascut al confinament i que parla de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, de retrobaments… en el seu to alegre.

Des de La Casa de la Música de Mataró, en la qual hi participen la Direcció de Cultural i el Departament de Cultura de la Generalitat, segueixen apostant per la cultura segura i valoren molt positivament l’èxit de públic que hi ha hagut en tots els actes programats des de les primeres mesures restrictives.