Ja és Temps de Maduixes al Maresme! Des de l’1 de maig fins al 6 de juny, setze municipis de la comarca celebren el temps de maduixes.

 

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, volen posar en valor els sabors que ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la comarca.

Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. De l’1 de maig al 6 de juny, ens conviden a gaudir de la maduixa del Maresme a través de les propostes que ofereixen els restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Alella.

Hi participen setze municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Tiana.

A través d’aquest mapa de Google Maps, es poden conèixer els establiments participants o productors de maduixes a on degustar aquesta meravellosa fruita que dona pas a l’estiu.