Tal com ja va anunciar Ràdio la Veu TV, el proper diumenge 2 de maig tornen els vermuts musicals pels diferents barris de la ciutat de Mataró amb el grup Jodie Cash, en aquest cas als Jardins del l’Escorxador, al barri de les Santes – Escorxador.

 

Un any després de l’aplicació de les primeres mesures de confinament, els vermuts musicals van anunciar el seu retorn el passat mes de març amb quatre concerts a la carpa del Parc Central de Mataró. Després de l’èxit d’aquesta edició especial dels vermuts, exhaurint les reserves en tots els concerts programats amb gairebé 200 assistents per acte, per fi torna el format habitual itinerant pels diferents barris de la ciutat de Mataró.

Els Vermuts Musicals van néixer com un projecte de cooperació entre Casa de la Música de Mataró, en la que hi participen la Direcció de Cultura i la Generalitat, i les diferents Associacions veïnals de Mataró amb l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat de Mataró.

L’objectiu de la proposta és la dinamització de l’activitat als parcs i places de la ciutat amb música en directe així com apostar per grups amateurs i emergents de la comarca del Maresme perquè trobin espais on poder tocar i donar-se a conèixer.

En aquesta nova temporada de concerts vermut es recupera la col·laboració de les Associacions Veïnals, que participen de l’organització de l’acte i del disseny de la programació musical.  De moment encara no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.

El proper vermut musical tindrà lloc el diumenge 2 de maig als Jardins de l’Antic Escorxador, a l’escenari situat dins el recinte, un acte organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Santes Escorxador. El grup que enceta aquesta temporada de vermuts musicals, és Jodie Cash. Jodie Papaceit és la veu de Jodie Cash, una formació maresmenca amb influències del Rock, el Country i el blues que ve a presentar el seu darrer àlbum; “Mil Noches”, publicat el març d’aquest any. A més, la formació ha pogut gaudir aquest any d’una beca impulsada per Cases de la Música dins el Programa de Suport a la Creació 2021. Jodie Cash té taules, carisma, simpatia i una veu molt rica en registres que segur que sorprendrà molt gratament al públic assistent!

Com ja és habitual en aquesta situació de pandèmia, les persones que vulguin assistir hauran de fer reserva prèvia d’entrada per tal de tenir un registre dels assistents i poder controlar l’aforament de l’espai, que es tancarà per tal de seguir la normativa vigent. Aquelles persones que reservin entrada i finalment no puguin venir hauran de desbloquejar la seva entrada per tal de deixar el seu seient a nous assistents.

Els Vermuts musicals tenen un canal d’Instagram on els seguidors poden seguir la programació mensual així com un canal de comunicació propi per a estar al dia de les novetats o canvis d’última hora. Per formar-hi part només s’ha de fer arribar un WhatsApp al número 722 353 418 expressant la voluntat d’entrar al grup de difusió.